Baren

BAREN

Det gode ved Lecoqs bar er, at der altid mennesker. Om du så kommer klokken lidt over 12 på en søndag eller 02.30 på en tirsdag.

Det er ikke en fancy bar, hvor cocktailshakere rystes konstant eller hvor en DJ spiller det sidste nye dansenummer. Medinas musik er eksempelvis bandlyst.

Lecoq er stedet, hvor man nyder en Ceres Top eller to sammen med en Chartreuse eller en billig sjus. Ellers kan man også få sig en café latte til 25 kroner eller en billig kop filterkaffe.

Baren er opdelt i et ryger- og ikke ryger område, så alle mennesker mødes på Lecoq.

Der er opstillet et Bonzini bordfodboldsbord i bagenden, og spillere af forskellig styrke mødes jævnligt til en kamp. I baren er der derudover terninger, Bezzerwizzer og klodsmajor, hvis man får lyst til den slags spil.

MAD & FAD

Hver tirsdag kl. 19.00 er der bohème-aften i baren, hvor studerende og sultne godtfolk mødes over en billig om gang aftensmad.

For 50 koner får du en stor fadøl og en portion mad. Vi serverer noget forskelligt hver gang, og vil du vide, hvad det er, så meld dig ind i Lecoqs gruppe på Facebook – her skriver vi hver uge på dagen, hvad aftens menu består af.

Man kan ikke reservere bord, så kom i god tid, hvis du vil have en siddeplads.