Restaurant

RESTAURANT

Lecoq sætter en ære i at servere kvalitet frembragt af fine råvarer, godt håndværk, faglig nysgerrighed og en stor kærlighed til mad.

Hos Lecoq er der særligt fokus på det franske og nordiske køkken, selvom der også tages afstikkere til alverdens andre køkkener.

På Lecoq vil vi gerne væk fra kassetænkningen og vise, at lækker, spændende mad af høj kvalitet også kan nydes i en hyggelig og uformel stemning, så vi har smidt de hvide duge ud.

MAD

Lecoq har først og fremmest en ambition om at give folk en oplevelse på smagsfronten. Vi lægger stor vægt på det kreative og innovative, og vores hastigt voksende kogebogsbibliotek vidner om kokkenes nysgerrighed.

Vi ser gerne internationalt for inspiration og udvikling, men en idé til en ny ret kan ligeså godt komme fra farmors gryder som fra en trestjernet michelinrestaurant.

Hver måned sætter kokkene sig sammen og idéudvikler. Råvarer, smag, sammensætning og anretning tænkes igennem, og derefter afprøver de, tilpasser og finpudser retterne. Menuen skal være en oplevelse, hvor der er arbejdet med både detaljer og helhed.

De forskellige elementer i hver ret skal spille sammen, retterne i menuen skal danne en sammenhængende komposition, og mad og vin skal give hinanden med- eller modspil.