Frokostkort

FROKOSTKORT

Hos Lecoq serverer vi smørrebrød på fransk. Det vel sige, at vi serverer franske, klassiske retter på hjemmebagt og grillet hvidt brød, så det franske og danske køkken møder hinanden.

Vi har også en rørt tatar på oksemørbrad, og derudover serverer vi hele vores aftenkort.

KLASSISK LECOQ FROKOST

Fransk smørrebrød – Choix du chef 135,-
Dagens tre smørrebrød som køkkenet vælger

Tatar som enkeltret 155,-
Håndhakket oksemørbrad rørt med mayo, løg, kapers og persille.
Serveres med håndskårne fritter og salat

LECOQ FROKOST MENU

Månedens 3-retters menu 275,-
Grønne asparges – Unghane – Jordbær

A la carte menu 345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert fra vores kort. Enkelte tillæg på nogen retter kan forekomme

Vinmenu 205,-
Vi finder tre glas passende vin til menuen

FORRETTER

Grønne asparges 95,-
comté – skalotteløg – æggeblomme – brøndkarse

Jomfruhummer 110,-
hvidløg – blomkål – flæskesvær – tomat

Chevre Chaud 95,-
gedeost – grøntkål – vindruer – friseésalat

Foie Gras Terrine 135,-
mango – nødder – malt – kamille
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Unghane 195,-
ærter – skalotteløg – bacon – urtesauce

Menuierestegt skærising 195,-
Grønne asparges – spidskål – creme fraiche – stenbidderrogn

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Jordbær 85,-
parfait – hvid chokolade – havre – skovsyre

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter