Gastro Weak 2018

Gastro Weak 2018

9. februar – 17. februar
Under Gastro Weak tilbyder restauranten 4 retter for 250 kroner.

Til forret er der Charcuterie, men ellers er der to valgmuligheder til mellemret, hovedret og dessert.

Fire retter 250,-
forret – mellemret – hovedret – dessert

Tre glas vin 200,- – fire glas vin 250,-
Vi vælger tre eller fire glas vin, som passer til maden.

*Under vores Gastro Weak serverer vi ikke fra vores a la carte menu.

FORRET

Charcuterie 85,-
franske pølser – pate – sylt

MELLEMRET

Blomkålssuppe 75,-
blomkål – hasselnødder – trøffel – karse

Gravad laks 75,-
rødbeder – glaskål – mayo – malt – purløg

HOVEDRET

Braiseret kalvespidsbryst 175,-
gulerødder – tyttebær – tallerkensmækker – peberrodssauce

Pocheret skærising 175,-
fennikel – forårsløg – hollandaise

DESSERT

Bananmousse 65,-
havtorn – chokolade – rom – vanilleis

Tre oste 95,- (Tillæg 30,- til menuen)
knas – syltede sager