Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Hvide asparges – Svinekæber – Rabarber

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

FORRETTER

Hvide asparges 95,-
bacon – mousseline – persille

Jomfruhummer 110,-
hvidløg – blomkål – flæskesvær – tomat

Chevre Chaud 95,-
gedeost – grøntkål – valnødder – rødbeder

Foie Gras Terrine 135,-
mango – nødder – malt – kamille
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Svinekæber 195,-
hjertesalat – æggeblomme – brøndkarse – majroe – peberrod

Menuierestegt skærising 195,-
Grønne asparges – spidskål – creme fraiche – stenbidderrogn

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Rabarber 85,-
hvid chokolade – yoghurt – basilikum

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter