Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Asparges – unghane – rødgrød

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

RETTER

Asparges 95,-
Hvide – grønne – brunet smør – skovsyre

Marineret havtaskekæbe 110,-
Chartreuse – creme fraiche – citron – feldsalat

Kammuslinger 105,-
jordbær – peber – macadamianødder – thaibasilikum

Foie Gras Terrine 135,-
abrikos – piment – solsikkekerner – chili
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Unghane 195,-
nye kartofler – ærter – citron – hønsesauce

Kulmule 195,-
squash – karry – quinoa – pak choi – nye løg

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Rødgrød 85,-
jordbær – rabarber – vanilje – kærnemælk

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter