Menu

Aftenkort

Hos Lecoq serverer vi hver dag en 4-retters menu, som alle serveres i forretsstørrelse. Menuen svarer mængdemæssigt med en klassisk 3-retters menu. Vi serverer også en 4-retters vegetarmenu.

Menuen koster 325 kroner, og der er mulighed for en tilvalg af en vinmenu på fire glas til 270 kroner.

Vi har også en bøf på menuen og andre hovedretter, som kan vælges fra vores a la carte-kort.

Dagens menu

Letsaltet fisk
Spæk og sauce på grønkål og østers

Kammusling a la Saigon
Asier og smørsauce

Dansk okse
Kantareller og løg

Solbær
Creme fraise og farin

4 Retter 325,-
4 Glas vin 270,-

Vegetarmenu

Variation over kartofler
Kartoffelkompot og kartoffelskum

Jordskokker
Pistacie og hoisinsauce

Perlebyg
Svampesmør og parmesan

Solbær
Creme fraise og farin

FORRETTER

Letsaltet fisk 100,-
Spæk og sauce på grønkål og østers

Kammusling 100,-
Asier og smørsauce

Variation over kartofler 90,-
Kartoffelkompot og kartoffelskum

Kalvebrissel 100,-
Jordskokker og miso

Dansk okse 100,-
Kantareller og løg

HOVEDRETTER

Perlebyg 178,-
Svampesmør, svampe og parmesan

Tatar af oksemørbrad 178,-
Æggeblomme, salat, dip og fritter

Dagens fisk eller skaldyr 210,-
Svampe og parmesan

Oksemørbrad 288,-
200g, fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

Ribeye Sashi AAA 298,-
250g, fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

DESSERTER

Ost 100,-
Dagens ostetallerken

Crème brûlée 85,-
Sorbet og Chartreuse

Solbær 85,-
Creme fraise og farin

Petit four 65,-
Hjemmelavet sødt