Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Tempereret torsk – Braiseret lammeskank – Æbler

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

FORRETTER

Tempereret torsk 95,-
rødbeder – malt – nødder – peberrod – mizuna

Marineret kalveinderlår 110,-
østers – soya, – lime – tang – koriander

Blomkålssuppe 95,-
blomkål – hasselnødder – trøffel – karse

Foie Gras Terrine 135,-
brioche – æblegastrique – kvæde
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Braiseret lammeskank 195,-
kål – blomme – chili – lammeglace

Menuierestegt skærising 195,-
kartofler – tomat – porre – sauce escabeche

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Æbler 85,-
karamel – knas – sorbet

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter