Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Laks – Majskylling – Hvid chokoladekage

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

FORRETTER

Laks 95,-
avocado – rødbede – citrus – mizuna

Tun 110,-
tomat – pickles – vandmelon

Rimmede kammuslinger 110,-
agurk – citron – løg – dild

Røget krondyr 110,-
hindbær – hasselnødder – gastrique – rygeost
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Majskylling 195
majs – spidskål – polenta – hønsesky

Skindstegt kulmule 195,-
pasta – kantareller – skalotteløg – ribs

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Hvid chokoladekage 85,-
blåbær – nødder – cointreau – sorbet

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter