Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Lyssej a la ceviche – svinemørbrad – rabarber

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

FORRETTER

Lyssej a la ceviche 95,-
røgost – agurk – muslingevineagrette – brøndkarse

Marineret havtaskekæbe 110,-
Chartreuse – creme fraiche – citron – feldsalat

Stenbidderrogn 105,-
creme fraiche – rugtuille – radiser – karse

Foie Gras Terrine 135,-
abrikos – piment – solsikkekerner – chili
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Svinemørbrad 195,-
bacon – løvstikke – spinat kartoffel – tomat

Meunierestegt rokkevinge 195,-
rösti kartoffel – nye løg – svampe – soya

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Rabarber 85,-
lakrids – makroner – vaniljeiscreme

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter