Menu

Aftenkort

Dagens menu

1. servering
Frikassé af græskar
Snegle og blåmuslinger

2. servering
Tatar af oksemørbrad
Hummermayo, æggeblomme og rogn

3. servering
Glaseret dansk gris
Miso og kål

4. servering
Tesorbet 85,-
Chartreuse, pære og birkes

4 Retter 325,-
4 Glas vin 270,-

Alle retter serveres i forretsstørrelse.
Fire retter svarer til en klassisk 3-retters menu.

FORRETTER

Frikassé af græskar 90,-
Snegle og blåmuslinger

Falafel 90,-
Hindbæreddike og madagascarpeber

Tatar af oksemørbrad 100,-
Hummermayo, æggeblomme og rogn

Karamelliserede rødbeder 100,-
And og jalapenös

Glaseret gris 100,-
Miso og kål

HOVEDRETTER

Perlebyg 178,-
Svampesmør, svampe og parmesan

Tatar af oksemørbrad 178,-
Æggeblomme, salat, dip og fritter

Dagens fisk 210,-
Svampe og parmesan

Oksemørbrad 200g 288,-
Fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

Ribeye Sashi AAA 250g 298,-
Fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

DESSERTER

Ost 100,-
Udvalg af europæiske oste

Crème brûlée 85,-
Lime og grøn te

Tesorbet 85,-
Chartreuse, pære og birkes

Petit four 65,-
Hjemmelavet sødt