Menu

AFTENKORT

Se vores Festugemenu – vi serverer ikke aftenkortet i festugen (25/8 – 3/9)
OBS! Vi holder lukket søndag den 20. august pga. personalefest
Månedens menu – 3 retter 275,-
Gravad kalveinderlår – kanin – solbær

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

RETTER

Gravad kalveinderlår 95,-
Comte – tomat – oregano

Marineret rødtunge 110,-
Artiskokker – brombær – estragon

Kammuslinger 105,-
jordbær – peber – macadamianødder – thaibasilikum

Stegt og frossen Foie Gras 135,-
stikkelsbær- mandel – hindbær
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Kanin 195,-
Kartoffel – rødbede – kapers – brunet smør

Kulmule 195,-
squash – karry – quinoa – pak choi – nye løg

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Solbær 85,-
havre – hvidchokolade – karse

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter