Menu

Aftenkort

Hos Lecoq serverer vi hver dag en 4-retters menu, som alle serveres i forretsstørrelse. Menuen svarer mængdemæssigt med en klassisk 3-retters menu. Vi serverer også en 4-retters vegetarmenu.

Menuen koster 325 kroner, og der er mulighed for en tilvalg af en vinmenu på fire glas til 270 kroner.

Vi har også en bøf på menuen og andre hovedretter, som kan vælges fra vores a la carte-kort.

Dagens menu

Gravet fisk
Mørk farin og tyttebær

“Frikadelle”
Kammusling og jomfruhummer

Glaseret dansk gris
Kål og solbær

Karamelliseret æbleskive
Iscreme og kirsebær

4 Retter 325,-
4 Glas vin 270,-

Vegetarmenu

Ristet toast
Svampe og vesterhavsost

Råstegte blomkål
Hollandaise og karry

Hjemmelavet pasta
Trøffel og parmasan

Karamelliseret æbleskive
Iscreme og kirsebær

4 Retter 325,-
4 Glas vin 270,-

FORRETTER

Kaviar 180,-
Pandekage og blanquette

Gravet fisk
Mørk farin og tyttebær

“Frikadelle”
Kammusling og jomfruhummer

Ristet toast
Svampe og vesterhavsost

Råstegte blomkål
Hollandaise og karry

Glaseret dansk gris
Kål og solbær

HOVEDRETTER

Hjemmelavet pasta 178,-
Trøffel og parmesan

Tatar af oksemørbrad 178,-
Æggeblomme, salat, dip og fritter

Dagens fisk eller skaldyr 210,-
Svampe og parmesan

Oksemørbrad 288,-
200g, fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

Ribeye 298,-
250g, fritter, salat og bearnaise eller pebersauce

DESSERTER

Ost 100,-
Dagens ostetallerken

Crème brûlée 85,-
Rød granité

Karamelliseret æbleskive
Iscreme og kirsebær

Petit four 65,-
Hjemmelavet sødt