Menu

AFTENKORT

Månedens menu – 3 retter 275,-
Sild – Langtidsstegt gris – Hvid chokolademousse

A la carte menu  345,-
Vælg selv en forret, hovedret og dessert (ex. tillæg)

3 glas vin 205,-
Vi vælger tre glas vin, som passer til maden.

FORRETTER

Sild 95,-
Chartreuse – safran – æggeblomme – karse

Confiteret kalvebrisler 95,-
brombær – svampe – wasabi

Tempereret laks 115,-
hvidløg – kartofler – hasselnødder – frissésalat

Foie Gras Terrine 135,-
kirsebær – gløgg – clementiner
(Tillæg til a la carte menu + 45,-)

HOVEDRETTER

Langtidsstegt gris 195,-
Sennep – hvidkål – kartoffel – figner

Bagt torsk 195,-
Julesalat – toast – perleløg – røgeost

Oksemørbrad 245,-
200g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-)

Ribeye 245,- / 295,-
250g / 350g – årstidens garniture
(Tillæg til a la carte menu + 50,-/ 100,-)

DESSERTER

Europæiske oste 100,-
fem oste – syltekræs – oliven
(Tillæg til a la carte menu + 15,-)

Crème brûlée 85,
sorbet

Hvid chokolademousse 85,-
Hvidchokolade – blodappelsin – mandler – pomelo

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter